Jana Duit Secara Online (With NO Investment but Time) - iamesfair

iamesfair

Blog mengenai Inbound Marketing (Pemasaran Inbound) Dapatkan tip tip internet marketing dan trend laman web terkini.

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

Jana Duit Secara Online (With NO Investment but Time)


Earn Online

Proses menjana duit secara 'online' bukanlah semudah yang diwar-warkan. Ia memerlukan usaha yang konsisten dan yang berterusan untuk mendapatkan kejayaan. Tambahan lagi untuk mendapatkan pembayaran  melalui laman laman web yang dipercayai tidak berbeza daripada tugasan lain yang anda lakukan, anda tetap maukan sebuah syarikat yang boleh membayar usaha anda.

Jika anda biasa mencari pendapatan online anda pasti sudah bertemu dengan ratusan skim juga penipuan yang memikat anda untuk mendaftar dan menjana wang online maupun  luar talian. Jika anda pernah tertipu, jadi mangsa kepada skim skim cepat kaya mungkin juga telah kehilangan wang yang banyak dalam mengejar sedikit duit tambahan, mungkin cadangan dibawah ini boleh anda periksa sendiri, sebagai yang boleh dipercayai untuk membayar usaha anda.

Apa tu Laman PTC

PTC adalah ringkasan untuk Paid-To-Click, anda di bayar untuk klik laman web. Laman ini menyediakan cara paling mudah bagi mereka yang ingin menjana pendapatan online tanpa wang pelaburan ataupun yang sedikit. Kemahiran yang anda perlu perolehi cuma bagaimana untuk melayari internet. Boleh dikatakan hampir semua laman PTC adalah percuma. Pada asasnya laman PTC berfungsi sebagai orang tengah diantara pengiklan dan penonton. Dan sekiranya anda pilih untuk mengambil bahagian dalam proses menjana duit online bersama laman PTC, mereka ini akan berkongsi keuntungan mereka bersama anda. Setiap laman PTC berbeza 'rate' nya. Sekiranya anda berkerjasama dengan laman PTC, mustahak bagi anda untuk membuka akaun dalam memproses pembayaran online sepert PAYPAL dan PAYZA. Kebiasaannya laman PTC akan memindahkan wang anda ke akaun PAYPAL dan PAYZA apabila anda mencapai jumlah pembayaran minimum. Anda boleh pula memindahkan wang anda dari akaun online PAYPAL ke bank akaun anda. PAYPAL dan PAYZA tidak mengenakan bayaran pembukaan akaun, however you will have to verify them. 

Bagaimana untuk Jana Duit dengan PTC?

Pertama sekali anda harus mendaftar diri anda pada program program PTC terlebih dahulu. Untuk mendaftar hanya klik pada banner dari senarai dibawah ini dan lengkapkan proses pendaftaran. Sebaik sahaja anda melengkapkan pendaftaran anda sudah bersedia untuk mula menjana. TETAPI, anda harus ingat anda pasti boleh membuat pendapatan bulanan yang baik dari laman tersebut sekiranya anda tekun dan aktif. Kebiasaannya mereka akan menyediakan antara 4 hingga 10 iklan setiap hari, anda perlu klik pada pautan 'link' dan melihat sebuah laman web untuk beberapa saat..3 ke 30 saat untuk mendapat bayaran untuk iklan itu. Kadar gaji untuk setiap lawatan adalah $0.01 USD. Selain itu laman PTC juga menawarkan 'referral' fee, anda akan dibayarkan juga sekiranya orang telah rujuk untuk menyertai program

Bagaimana untuk menjana tanpa apa apa pelaburan?

Dalam mana mana program PTC, anda akan melawat laman web PTC dan klik pautan iklan untuk ditonton. Anda dibayar untuk setiap klik yang anda buat. Galakkan buat anda, bacalah terlebih dahulu syarat syarat laman. Anda perlu baca sebelum klik kerana beberapa laman web yang juga menyediakan pautan yang tidak sahih. Baki anda akan di'reset' kan sekiranya anda klik link pautan yang tidak sahih. Jika tidak pun, akaun anda mungkin diblok.

Sebagai contoh klik 5 iklan setiap hari :-
Jika laman web PTC membayar $0.01 per klik dan $0.005 setiap rujukan klik, dengan membuat 5 klik sehari anda akan menjana $0.05 setiap hari. Jangan pula anda membuka beberapa akaun dalam satu laman kerana sia sia sahaja kerana sebenarnya anda hanya perlu mendapatkan lebih banyak 'referral' atau lebih klik untuk mula menjana wang. Anggaran pendapatan saya tunjukkan disini, seandainya anda memperolehi 100 rujukan dan cuma 50 sahaja aktif maka kiraan pendapatan anda sebegini -

Pendapatan Klik anda : 5 iklan (anda tonton)  x $0.01 = $0.05sehari
Pendapatan Rujukan pula : 50 x 5 iklan x $0.005 = $1.25 sehari
Maksudnya sehari jumlah pendapatan anda setiap hari untuk setiap laman web PTC = $1.30 sehari maka sebulan pula, 30 x $1.30 adalah $39.00

Jika anda sertai 10 laman PTC terbaik potensi pendapatan anda sebulan adalah $390.00 USD

Ini mungkin satu peluang yang amat baik untuk dikerjakan di rumah dan anda akan mendapat wang untuk membayarkan bil bil anda. Tambahan anda juga boleh mengiklankan produk anda di laman laman PTC. Program kerja di rumah ini paling mudah dan senang untuk dibuat. Cuma perlu disiplin sepertimana usaha harian anda.

Ingin saya ketengahkan disini bahawa potensi pendapatan mungkin lebih juga mungkin juga kurang, cuma anggaran ini boleh dicapai mengikut rezeki masing masing. Anda tidak boleh memaksa maupun memerintahkan orang untuk klik iklan setiap hari, tetapi secara amnya jika sesebuah laman PTC itu diuruskan oleh pentadbir yang jujur, murah hati dan kreatif kebanyakkan ahli akan tertarik menjadi aktif setiap hari. Mereka juga akan suka membaca iklan yang di iklankan.


Baca Sini >>Macamana nak dapatkan aliran trafik yang konsisten ke pautan anda. 

Buat Ni >> Buka Akaun Payza

Buat Ni >> Buka Akaun Paypal

TERBARU

Laman Affiliate yang saya promosikan
10 Laman PTC yang saya guna dan syorkan.
  1. Clixsense                
  2. Neobux                   
  3. Traffic Monsoon     
  4. CashNHits               
  5. BuxVertise             
  6. GrandBux                
  7. Clixten               
  8. Ojooo                      
  9. Wordlinx                
  10. Family Clix            

Post Bottom Ad

loading...